”Det bästa av två världar”
Vi har funnits på plats och haft kontor i Karibiens populäraste resmål: Florida i över 20 år. Genom vår erfarenhet och goda kontakter ger vi er det bästa av två världar där ni kombinerar 4-7 dagars med val av aktivitet i Florida med 3-7 dagar på er valfria ö för ren avkoppling som tex. Bahamas, Jamaica, Dominikanska, Caymans eller Mexico.

Varför kombinera resmål! Förutom att få se mer än ett ställe, får ni uppleva olika sorters tropisk charm och sparar ni pengar.

- Koppla av
Vill man inte röra på sig speciellt mycket tex. ligga på stranden och suga på en inhemsk rom då gör ni detta bäst på er valfri ö i Karibien. Som sagt Kombinera Florida med valfri i ö i Kariben och ni får den bästa kombinationen.

- Ni sparar pengar
Det är alltid billigare att flyga till Miami eller Orlando i jämförelse till någon Karibisk ö. De flesta turister i Karibien är amerikanare och de billigaste flygpriserna till alla Karibiska öar är från Florida så kombinerar ni ert äventyr i Florida med en Karibisk ö så sparar er även pengar.

- Större utbud
Den del av Karibien som erbjuder den bästa golfbanorna, billigaste shoppingen, största attraktionerna och mest utbud av restauranger är Amerikas Riveriera: Florida. Tänk på att så gott som all mat, dryck samt shoppingprodukter kommer från USA så att priserna på detta är lägst i Florida. Då man fortfarande har några dagars semester kvar och i regel vill röra på sig lite för att gå av er all den härliga maten man har frossat i sig på stranden och passa på att shoppa i amerikanarnas favoritdestionation Florida där shoppingpriserna alltid är lägst. Därför kombinerar ni ert ö-besök med 7 dagar i Floridas populära Art Deco distrikt: South Beach Miami eller Disney & Attraktionernas huvudstad Orlando. Vill ni lägga till ytterliga dagar så kan vi ordna med med 3-7 dagar Golf & NHL Hockey i Tampa Bay, SPA i Palm Beach, ö-hoppa vid Key West eller Dyka i Key Largo. - Koppla av
 

Kajman öarna
Mycket vackert med storslagen natur.

Jamaica
Mycket vackert med storslagen natur.

Puerto Rico
Mycket vackert med storslagen natur.

Barbados
Mycket vackert med storslagen natur.

 
   
 
 
Startsidan Resemål Mest populära Kontakta oss

Copyright (c) 2006 IT Lösningar. All rights reserved.